Arrow Fat Left Arrow Fat Right Arrow Right Ostoskori Close Circle Expand Arrows Facebook Instagram Hamburger Info Down Arrow Posti Mini ostoskori Henkilö Ruler Etsi Paita Triangle Kassi Näytä video

Tietosuojaseloste

Aisling Oy:n asiaskasrekisterin tietosuojaseloste 

Rekisteriseloste 22.05.2018
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Aisling Oy
Tupavuori 1 A 12
00570 Helsinki
puh: +358 406707601
Y-tunnus 2840884-1

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nimi: Laura Lindh
Puhelinnumero: +358 406707601
Sähköpostiosoite: mini(at)miniaisling.com

Rekisterin nimi
Aisling Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan.

Nämä henkilötiedot ovat vain Aisling Oy:n käytössä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa käytämme kolmatta osapuolta tiettyihin toimintoihin, kuten luottokorttimaksujen prosessointiin, pakettien toimittamiseen tai tilausten käsittelyyn. Luovutamme vain ne tiedot, jotka ovat välttämättömiä kyseisten toimintojen suorittamiseen. Emme missään tilanteessa myy, jaa tai vuokraa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle, paitsi jos niiden käsittely teknisistä syistä sitä vaatii.

Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot asiakkaasta:

Perustiedot, kuten etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostisoite.

Rekisteri sisältää tilaustiedot, esimerkiksi tilaaja- ja saajatiedot, tuotetiedot, hintatiedot, tarjoustiedot, toimitustiedot, maksutapatiedot, peruutustiedot, palautustiedot, tarjonnan kieltokoodit ja reklamaatiotiedot,ja muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot.

Rekisteri sisältää asiakkaan asiointi- ja käyttötietoja, esimerkiksi tiedot asiakkuuden sisällä tapahtuvasta asioinnista sekä hyödykkeen käytöstä eri kanavissa, asiakkaiden itse antamat tyytyväisyystiedot sekä muut vastaavat asiointi- ja käyttötiedot.
Rekisteri sisältää myös suostumuksen sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin sekä suoramarkkinoinnin kieltokoodit.
Rekisteri sisältää myös tiedot edellä yksilöityjen tietojen muutoksista.

Evästeiden käyttö
Mini Aisling käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeiden käyttö on yleistä ja useat sivustot hyödyntävät niitä. Eväste on pienimuotoinen tiedontallennusohjelma, jonka tietokoneen selain asentaa käyttäjän tietokoneen kovalevylle. Eväste ilmoittaa miten ja milloin käyttäjä käyttää sivustoa ja auttaa toimittajaa kehittämään sivustoa. Evästeet ovat turvallisia. Niitä ei voi käyttää koodina tai virusten siirtämiseen eikä niistä tai niihin kerätä henkilötietoja. Voit estää evästeiden hyväksynnän, asettaa selaimen ilmoittamaan evästeiden vastaanottamisesta ja sulkea evästeen. Mikäli evästeet suljetaan, sivuston käyttö voi rajoittua tai estyä. 

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot perustuvat verkkokaupan kautta tilanneen asiakkaan ja rekisteröityneen asiakkaan omaan ilmoitukseen.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisina. Aisling Oy:n tietoverkko ja laitteisto ovat huolellisesti suojattuja. Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen muun muassa asiakassuhteen ylläpitämistä varten. Henkilötiedot poistetaan automaattisesti kun niiden säilytys kirjanpidossa ei enää ole tarpeen (kuuden vuoden kuluttua tilinpäätöksestä).

Henkilötietojen tarkastus ja päivitys
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja tarvittaessa päivittää häntä koskevat rekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Aisling Oy
Tupavuori 1 A 12
00570 Helsinki

Jos asiakkaan henkilötiedoissa on virhe, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Rekisteröitynyt asiakas voi myös itse muuttaa henkilötietojaan (esimerkiksi uusi osoite) verkkokaupan sivuilla. Asiakas voi perua uutiskirjeen vastaanottamisen uutiskirjeen alaosassa olevasta Unsubscribe from this list-linkistä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen markkinointitarkoituksiin.