Minä + Mini Aisling

Minä olen kahden lapsen äiti. Uneksija. Itsenäinen toteuttaja. Arvostan laadukkaan työn jälkeä ja rakastan murrettujen sävyjen hiljaista harmoniaa.

Mini Aisling on kurkistus lapsen sadunomaiseen maailmaan. Lapsen retki jylhään sateen raikastuttamaan aarniometsään, jossa eläinten riemu halkoo ilmaa. Ylämaiden tuuliseen ja karuun merenrantaan, jonka kallioilla myrskylintu laulaa satakielen tavoin. Kaupungin vilskeeseen, missä jokaisen pariisilaiskahvilan perimmäisestä nurkasta löytyy pienen pieni ovi Annabel-keijun linnaan.

Luonnolliset ja kestävät materiaalit, helppo yhdisteltävyys, yksinkertainen design ja lapsen aistien vaaliminen ja rikastuttaminen. Mini Aisling tarjoaa sinulle ja rakkaimmillesi miellyttävän ja mielikuvitusta rikastuttavan arjen. Valikoiman värimaailma ja mallit ovat yksinkertaisia sekä neutraaleja, ja kuitenkin mielenkiintoisia pienine yksityiskohtineen ja oivalluksineen.

Kauppaan on valikoitu tuotemerkkejä, joiden takaa löytyy henkilö, pien- tai perheyritys. Osalla on jo pitkä historia laadukkaiden tuotteiden valmistuksessa, toisille luonnonmukaisuus tai käsityöperinteen säilyttäminen on osa elämäntyyliä. Yhdistävänä tekijänä kaikilla on parhaat ja laadukkaat materiaalit ja eettisen tuotantotavan tukeminen.

Kaikki nämä tarkoin valitut, upeat tuotemerkit muodostavat yhdessä esteettisen ja kestävän kokonaisuuden.